Xionodromika

Τα νέα του Τουρισμού από το web-greece.gr

Η επιτυχημένη παρουσία της Web-Greece.gr στην 35η Έκθεση Philoxenia 2019!

Η επιτυχημένη παρουσία της Web-Greece.gr στην 35η Έκθεση Philoxenia 2019!

Ακόμη μια πολύ καλή κι ενδιαφέρουσα παρουσία της Web-Greece.Gr και του Xionodromika.gr, έλαβε χώρα στη 35η Philoxenia της Θεσσαλονίκης, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Εκατοντάδες φίλες και φίλοι της χιονοδρομίας και μη, επισκέφθηκαν το περίπτερο μας και ενημερώθηκαν για τις παλιές και νέες καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η σελίδα μας στο κοινό. Ανάμεσά τους ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι, επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού γενικότερα.

Θα σταθούμε ιδιαίτερα στην επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δ. Φραγκάκη, ο οποίος έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το χειμερινό τουρισμό και ιδιαίτερα για τα χιονοδρομικά μας κέντρα. Είναι από τις λίγες φορές, να μην πούμε η μοναδική, που το ενδιαφέρον που έδειξε ένας Γ.Γ. του ΕΟΤ ήταν τόσο μεγάλο και πραγματικό! Στη χρόνια παρουσία μας στην Philoxenia, πρώτη φορά μας συμβαίνει. Εάν αυτό το ενδιαφέρον έχει και συνέχεια, τότε είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την προβολή και την πορεία του χειμερινού τουρισμού στη χώρα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Διαβάστε επίσης