Xionodromika

Τα νέα του Τουρισμού από το web-greece.gr

Η Σίφνος στη λίστα με τους πιο φωτογενείς προορισμούς του κόσμου

Η Σίφνος στη λίστα με τους πιο φωτογενείς προορισμούς του κόσμου

Την κορυφή κατέκτησε η Σίφνος σε νέα λίστα με τους δέκα πιο φωτογενείς προορισμούς του κόσμου. Το αφιέρωμα ανήκει στην Ισπανική έκδοση του Conde Nast Traveler, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού διεθνώς.

Στην πρώτη θέση του καταλόγου βρίσκεται η Σίφνος με την Εκκλησία των Επτά Μαρτύρων να «κλέβει» τις εντυπώσεις.

Τα ειδυλλιακά τοπία, το Κάστρο, οι αναρίθμητες εκκλησίες, οι γραφικοί οικισμοί και τα πανέμορφα μονοπάτια γοητεύουν όλους τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί του Απόλλωνα, εξηγεί ο συντάκτης του άρθρου Alberto Piernas Medina.

Τη λίστα συμπληρώνουν το Μαρόκο, η Βαλένθια, η Πορτογαλία με τις εντυπωσιακές λίμνες, η Γαλλία με τα παραμυθένια χωριά, οι Κανάριες Νήσοι, το Μεξικό, το Λονδίνο και οι καταπράσινες επαρχίες της Ιταλίας.

«Στην εποχή μας, είναι ακόμη πιο σημαντικό να λαμβάνουμε και να δημιουργούμε αισιόδοξες ειδήσεις για την Ελλάδα και τη Σίφνο ως τουριστικούς προορισμούς. Δεν πρέπει να αγνοούμε πως ο τουρισμός φέρνει τους λαούς πιο κοντά και προάγει τον πολιτισμό. Χαιρόμαστε που οι προσπάθειες μας δικαιώνονται προς αυτή την κατεύθυνση και ευχόμαστε ολόψυχα ειρήνη και υγεία σε όλο τον κόσμο», δηλώνει η δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Ναδάλη.

Πηγή: cnn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Διαβάστε επίσης