Xionodromika

Τα νέα του Τουρισμού από το web-greece.gr

Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Aegean για τεστ κορωνοϊού στους επιβάτες της

Νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της Aegean για τεστ κορωνοϊού στους επιβάτες της

Η AEGEAN θέλοντας να ανταποκριθεί στην ανάγκη των επιβατών για εύκολο και οικονομικό τεστ είτε στην περίπτωση που αυτό αποτελεί υποχρέωση επειδή τους ζητείται από τις χώρες προορισμού (συνήθως 72 ώρες πριν), είτε ανεξάρτητα από το ταξίδι απλώς επειδή το επιθυμούν για προσωπικούς λόγους και θέλουν να το πραγματοποιήσουν οικονομικά, προχώρησε τις προηγούμενες μέρες στη διαμόρφωση μιας νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας σε Ελλάδα και Κύπρο σε συνεργασία με τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Ελλάδα και την Κύπρο και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών στην Ελλάδα.

«Στην AEGEAN θέλουμε να είμαστε κοντά στους επιβάτες μας, προσφέροντας νέες δυνατότητες και προσφορές μέσα από νέες συνεργασίες, ιδιαίτερα σήμερα που τα ταξίδια τους είναι περιορισμένα λόγω της πανδημίας. Έτσι σε συνεργασία με τον ΌΜΙΛΟ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και τον ΌΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ εξασφαλίσαμε για οποιονδήποτε έχει ένα εισιτήριο μαζί μας, ακόμη και για ταξίδι μήνες από τώρα, την επιλογή να κλείσουν μέσω της ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιώντας μόνο τα μιλιά τους, ή με ειδικές τιμές, διαγνωστικά τεστ σε μεγάλο αριθμό σημείων στη χώρα μας. Τα ραντεβού για τα διαγνωστικά τεστ μπορεί να προγραμματιστούν είτε επειδή τους ζητείται από τις χώρες προορισμού (συνήθως 72 ώρες πριν), είτε ανεξάρτητα από το ταξίδι απλώς επειδή το επιθυμούν για προσωπικούς λόγους και θέλουν να αξιοποιήσουν τις προσφορές», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της AEGEAN κ.Δημήτρης Γερογιάννης.

Οι επιβάτες της AEGEAN μπορούν να πραγματοποιήσουν το τεστ στα διαγνωστικά κέντρα και τις κλινικές του ομίλου Βιοιατρική σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα και Ηράκλειο Κρήτης, στις κλινικές του Ιατρικού Αθηνών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Στην Κύπρο, το τεστ μπορεί να πραγματοποιηθεί στα διαγνωστικά κέντρα του ομίλου Βιοιατρική σε συνεργασία με τα διαγνωστικά κέντρα Χημείο Γαιννούκα στη Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι οι ενδιαφερόμενοι να διαθετουν ενεργό κωδικό κράτησης PNR, δηλαδή να έχουν τουλάχιστον 1 πτήση που να μην έχει πραγματοποιηθεί.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία η διενέργεια διαγωνιστικού ελέγχου ανίχνευσης COVID‑19 δεν αποτελεί προϋπόθεση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε πτήσης εσωτερικού ή εξωτερικού, ενώ στην περίπτωση που είναι απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος τεστ ανίχνευσης COVID-19, θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι η πραγματοποίηση του θα γίνεται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει η εκάστοτε χώρα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τη διαδικασία πραγματοποίησης του τεστ ανίχνευσης Covid-19 και για να κλείσετε ραντεβού επισκεφτείτε την ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στο www.aegeanair.com και στο www.olympicair.com .

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Διαβάστε επίσης