Xionodromika

Τα νέα του Τουρισμού από το web-greece.gr

«Απολαύστε τη διαμονή, μείνετε ασφαλείς» η νέα καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας!

«Απολαύστε τη διαμονή, μείνετε ασφαλείς» η νέα καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας!

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε σήμερα την νέα της καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Απολαύστε τη διαμονή, μείνετε ασφαλείς» και στα αγγλικά «Enjoy your stay and stay safe», η οποία περιλαμβάνει 9 Οδηγίες για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τη νόσο COVID-19.

Σκοπός της ενημερωτικής καμπάνιας, η οποία βρίσκεται σε απόλυτη συνάρτηση με τη βάση πληροφοριών και ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είναι η παροχή έγκυρης ενημέρωσης, ώστε το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού να γίνει με όρους ασφάλειας για όλους, επισκέπτες και μόνιμους κατοίκους στη χώρα μας.

Σε όλες τις πύλες εισόδου (27 αεροδρόμια, 7 χερσαία σημεία εισόδου και 7 λιμάνια) θα υπάρχει σχετική σήμανση με οδηγίες, ενώ θα μοιράζεται και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η καμπάνια, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την ΥΠΑ, την Fraport και το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού σε τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, έτσι ώστε όλοι όσοι εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια να έχουν πλήρη πρόσβαση σε αξιόπιστη πληροφόρηση για τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον κορωνοϊό.

Μάθετε περισσότερα στο: https://www.civilprotection.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Διαβάστε επίσης