Xionodromika

Τα νέα του Τουρισμού από το web-greece.gr

Για πρώτη φορά βόλτα με τον Οδοντωτό μέσω VR 360 Βίντεο

Για πρώτη φορά βόλτα με τον Οδοντωτό μέσω VR 360 Βίντεο

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα βίντεο 360 με την μοναδική διαδρομή του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου που ξεκινάει από το Διακοπτό Αιγιαλείας και καταλήγει στα Καλάβρυτα.

Η Web-Greece υλοποίησε ένα έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προβολή της τουριστικής διαδρομής του Οδοντωτού μέσω εικονικής περιήγησης 360 βίντεο.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να πάρει μια μικρή γεύση μέσω της εικονικής περιήγησης 360 από την διαδρομή που κάνει ο Οδοντωτός Σιδηρόδρομος μέσα στο Φαράγγι του Βουραϊκού εώς το κέντρο των Καλαβρύτων.

Το VR 360 ταξίδι ξεκινάει από την επιβίβαση στον σταθμό αφετηρίας του Διακοπτού Αιγιαλείας. Στη συνέχεια θα περάσει από την πρώτη στάση στα Νιάματα και τα πεδινά της Αιγιαλείας. Ακολουθούν περάσματα από πολλά τούνελ και αρκετές γέφυρες στη καρδιά του Βουραϊκού. Ακροβατώντας πάνω στις ράγες κάνει στάση στο γραφικό χωριό της Ζαχλωρούς, με το τοπίο μέχρι να φτάσουμε στον τερματικό σταθμό στο κέντρο των Καλαβρύτων να παραμένει απόλυτα μαγικό!

Πρόκειται για την υλοποίηση ενός έργου από εξειδικευμένο προσωπικό πάνω στην δημιουργία VR 360 εικονικών περιηγήσεων και με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την παραγωγή βίντεο 360 μοιρών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο 360 (Βάλτε την ποιότητα στις ρυθμίσεις στο μέγιστο ώστε να το δείτε την πραγματική του ποιότητα)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Διαβάστε επίσης