Xionodromika

Τα νέα του Τουρισμού από το web-greece.gr

Ποιο Ελληνικό νησί έχει ξετρελάνει τους Βρετανούς

Ποιο Ελληνικό νησί έχει ξετρελάνει τους Βρετανούς

Η πανέμορφη Μήλος αξίζει να γίνει ο επόμενος σταθμός σας, χάρη στα κορυφαία αξιοθέατα που θα συναντήσει στο διάβα του κάθε επισκέπτης.

Η Μήλος πρωταγωνιστεί σε πολλά δημοσιεύματα του Ηνωμένου Βασιλείου χάρη στις ομορφιές και τις δυνατότητες του νησιού. Αυτός είναι και ο λόγος που ανεβαίνει στις προτιμήσεις των Βρετανών τουριστών.  Το έγκυρο περιοδικό Conde Νast Traveller κάνει συνεχείς δημοσιεύσεις και ειδικά ρεπορτάζ με διάφορες αφορμές, όσον αφορά τις καλύτερες παραλίες, για τις προτάσεις διακοπών το καλοκαίρι κ.α..

Η Telegraph αναφέρει ότι η Μήλος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 10 «μυστικούς» ελληνικούς προορισμούς οι οποίοι είναι εύκολα προσβάσιμοι. Η Evening Standard τη συγκαταλέγει ανάμεσα στους καλύτερους 20 καλοκαιρινούς προορισμούς. Επίσης, η βρετανική καθημερινή εφημερίδα Dailymail και ο ειδησεογραφικός της ιστότοπος εκθειάζουν το νησί.

Σύμφωνα με πρόσφατες κριτικές και αξιολογήσεις εκατομμυρίων χρηστών από τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, Tripadvisor, κατά το δωδεκάμηνο Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2021, η δημοφιλία του κυκλαδίτικου νησιού αναδείχθηκε. Πιο συγκεκριμένα, βάσει ανακοίνωσής της στο πλαίσιο των Travellers’ Choice Awards για το 2022 στην ευρωπαϊκή κατάταξη περιλαμβάνονται η παραλία Κλέφτικο στη Μήλο (6η θέση), η παραλία Σαρακίνικο στη Μήλο (16η θέση) και η παραλία Φαλάσαρνα (21η θέση).

Πηγή: imerisia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Διαβάστε επίσης