Xionodromika

Τα νέα του Τουρισμού από το web-greece.gr

Νέα στρατηγική τουρισμού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Νέα στρατηγική τουρισμού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Το απόγευμα της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση για το 2016 του Περιφερειακού Συμβουλίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στο επίκεντρο του οποίου τέθηκε η εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Μαριέτας Παπαβασιλείου, σχετικά με το σχέδιο προγραμματισμού δράσεων τουριστικής προβολής της ΠΝΑΙ.

Η κ. Παπαβασιλείου ενημέρωσε το σώμα για το πλαίσιο της νέας στρατηγικής τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η οποία βασίστηκε στην έρευνα και την πρόταση στρατηγικής του ΣΕΤΕ και η οποία ολοκληρωμένη και αναλυτικά θα παρουσιαστεί την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου στην Αθήνα, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά.  

Στην τοποθέτησή του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου τόνισε την εθνική σημασία της υλοποίησης αυτού του πλάνου στρατηγικής καθώς η επένδυση στον Τουρισμό αποτελεί μονόδρομο και στοίχημα επιβίωσης για την Περιφέρειά μας αλλά και την Ελλάδα.

Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. Καταψήφισε η παράταξη “Λαϊκή Συσπείρωση”, ενώ παρών ψήφισε η παράταξη “Ελληνική Αυγή για το Νότιο Αιγαίο”.

Πηγή: www.tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Διαβάστε επίσης